Brodski, železnički, avio transport iz Kine

MEDJUNARODNI TRANSPORT

Naš sektor medjunarodnog transporta nudi i organizuje prevoz pošiljki brodskim, železničkim i avio putem. Zahvaljujuči dugogodišnjim kontaktima sa stranim kao i domaćim kooperantima organizujemo transporte sa konkurentnim cenama i najbržim rokovima isporuka.

CARINJENJE, SKLADIŠTENJE, DISTRIBUCIJA

Posedujemo ekspertizu u poznavanju carinskih propisa, dugogodišnja saradnja sa Upravom Carina nam omogućava brzo i efikasno podnošenje carinskih deklaracija. Nudimo i organizujemo sve vrste carinskih postupaka u svim većim gradovima Srbije.

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

Uvozite iz Italije?

CARINSKO ZATUPANJE

 • Carinjenje robe: Redovan uvoz/izvoz; Privremeni uvoz/izvoz; Izrada tranzitnih dokumenata; Carinjenje robe na vozilu; Reeksport.
 • Prijavljivanje i smeštaj robe u carinsko skladište.
 • Korišćenje bankarske garancije.
 • Posredovanje kod izrade svih zahteva za sve vrste pregleda: sanitarni, tržišni, veterinarski, fitopatološki.
 • Izrada granične dokumentacije.

MEĐUNARODNI TRANSPORT

 • Pouzdana usluga, brze isporuke, konkuretne cene prevoza.
 • Zbirni utovari, dotovari, puni utovari.
 • Vozila sa ADR sertifikatima.
 • Najavljivanje i preuzimanje pošiljaka širom Italije.
 • Brza i efikasna organizacija eksportnih formalsnoti EX1, EUR1 dokumenata.
Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

Najbrži transport DE-RS-DE

USLUGE TRANSPORTA

 • Zbirni utovari, dotovari, solo vozila, ekspresne dostave.
 • Raznovrsnost opreme i vozila: kombi (furgoni/cerade), mali kamioni (furgoni/cerade), šleperi, mega vozila, tandemi.
 • ADR sertifikati i dozvole za vozila.
 • Transport pošiljaka od vrata do vrata.

KOMPLETNA LOGISTIČKA USLUGA

 • Najavljivanje, organizacija i preuzimanje pošiljaka širom Nemačke i zemalja Beneluksa.
 • Brza i efikasna organizacija izvoznih formalnosti EX1, EUR1, T1.
 • Dugogodišnja saradnja sa Nemačkim i Holandskim partnerima sa registrovanim licencama i bankarskim garancijama.
 • Kompltena logistička usluga.
 • Smeštaj pošiljaka pod carinski nadzor, redovni postupci carinjenja, carinjenje na točkovima, reeksportni postupci.
Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

Kompletna usluga za uvoznike i izvoznike

Preduzetnici u malim i srednjim preduzećima često ne poseduju sve informacije i znanja koja su im potrebna da bi odgovorili na neka sasvim jednostavna pitanja koja im se nameću pri uvozu ili izvozu. Šta je sve potrebno od dokumenata i dozvola? U kom roku se može okončati postupak carinjenja? Kada će moći da raspolažu robom?

Carinski stručnjaci ENPEKSa obavili su više hiljada uspešnih carinskih postupaka za sve vrste robe. Dugogodišnja saradnja sa Upravom carina i duboko iskustvo zaposlenih omogućavaju da se zakonski postupak sprovede u najkraćem roku.

(Pošaljite Vaš upit!)

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

Upit za medjunarodni transport

Našu ponudu za transport, carinjenje ili kompletnu logističku uslugu možete očekivati u najkraćem roku, bilo da je u pitanju rešenje ‘’skrojeno’’ prema specifičnim potrebama Vaše kompanije, ili je redovan transport u pitanju, gde za prioritet imate najekonomičniju cenu usluge.

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

Bukirajte transport Vaših pošiljaka

ZBIRNI TRANSPORTI

Zbirni transporti podrazumevaju prevoz pošiljki koje zauzimaju manje od punog kamionskog utovara. To mogu biti pošiljke od jedne kutije ili palete, do pola kamionskog utovarnog prostora. Pružamo kompletnu uslugu - ‘’od vrata do vrata’’. Vašu pošiljku, konsolidovanu sa drugim robama, preuzimamo, transportujemo i isporučujemo prema već ustaljenim kamionskim polascima i prispećima.

DOTOVARI i PUNI UTOVARI

Dotovare i pune utovare nudimo i organizujemo u svim pravcima. Raznovrsnost opreme i vozila nam omogućuju da odgovorimo na svaki zahtev. Tipovi vozila sa kojima raspolažemo: standardni šleperi cerade, furgoni, mege, tandemi, ADR.

VANGABARITNI TRANSPORTI

Svi tereti čije dimenzije i težine izlaze iz gabarita standardnih vozila za transport, zahtevaju organizaciju vangabaritnih transporta. Prevoz ovakivih tereta podrazumeva posebnu opremu, dozvole i pratnje.

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

Dani posle Korone - LOGISTIKA, akcija?

MEĐUNARODNI TRANSPORT

Naš sektor međunarodnog transporta nudi i organizuje prevoz pošiljki drumskim, avio i brodskim putem. Fokus poslovanja nam je na drumskom transportu širom Zapadne i Istočne Evrope, bivše zemlje SSSR-a, zemlje u okruženju i Turska. Vozni park kojim raspolažemo čine vozila od 1,200 - 24,000kg nosivosti. Zahvaljujući dugogodišnjim kontaktima sa stranim kao i domaćim kooperantima u mogućnosti smo da organizujemo transporte sa konkurentnim cenama i najbržim rokovima isporuka. Za hitne isporuke kao i pošiljke u mogućnosti smo da angažujemo duple posade, kako bismo ispoštovali zahtevne vremenske rokove.

CARINJENJE VAŠIH POŠILJAKA

Posedujemo ekspertizu u poznavanju carinskih propisa, a dugogodišnja saradnja sa Upravom Carina nam omogućava brzo i efikasno podnošenje carinskih deklaracija. Carinski postupci u inostranstvu - u zavisnosti od pariteta na kojem naručujete ili prodajete robu, u mogućnosti smo da Vam organizujemo carinske formalnosti poput uvoznog/izvoznog carinjenja, overu EX1, EUR1 dokumenta kao i T1 dokumenta za pošiljke velikih vrednosti.

PREUZIMANJE I DOSTAVA POŠILJAKA ŠIROM SRBIJE

Na dnevnom nivou preuzimamo i dostavljamo paletizovane i rinfuzne pošiljke širom Srbije. Za reeksportne poslove ili pošiljke koje imate u tranzitu, u roku od 48-72h isporučujemo Vašu robu u zemljama okruženja (Slovenija, Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Makedonija).

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

Isporučujemo pošiljke u dogovorenom roku

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

VAŠ UPIT

Našu ponudu za transport, carinjenje ili kompletnu logističku uslugu možete očekivati u najkraćem roku, bilo da je u pitanju rešenje "skrojeno" prema specifičnim potrebama Vaše kompanije, ili je redovan transport u pitanju, gde za prioritet imate najekonomičniju cenu usluge.

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.

Kompletna logistička usluga

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.