Dani posle Korone - LOGISTIKA, akcija?

MEĐUNARODNI TRANSPORT

Naš sektor međunarodnog transporta nudi i organizuje prevoz pošiljki drumskim, avio i brodskim putem. Fokus poslovanja nam je na drumskom transportu širom Zapadne i Istočne Evrope, bivše zemlje SSSR-a, zemlje u okruženju i Turska. Vozni park kojim raspolažemo čine vozila od 1,200 - 24,000kg nosivosti. Zahvaljujući dugogodišnjim kontaktima sa stranim kao i domaćim kooperantima u mogućnosti smo da organizujemo transporte sa konkurentnim cenama i najbržim rokovima isporuka. Za hitne isporuke kao i pošiljke u mogućnosti smo da angažujemo duple posade, kako bismo ispoštovali zahtevne vremenske rokove.

CARINJENJE VAŠIH POŠILJAKA

Posedujemo ekspertizu u poznavanju carinskih propisa, a dugogodišnja saradnja sa Upravom Carina nam omogućava brzo i efikasno podnošenje carinskih deklaracija. Carinski postupci u inostranstvu - u zavisnosti od pariteta na kojem naručujete ili prodajete robu, u mogućnosti smo da Vam organizujemo carinske formalnosti poput uvoznog/izvoznog carinjenja, overu EX1, EUR1 dokumenta kao i T1 dokumenta za pošiljke velikih vrednosti.

PREUZIMANJE I DOSTAVA POŠILJAKA ŠIROM SRBIJE

Na dnevnom nivou preuzimamo i dostavljamo paletizovane i rinfuzne pošiljke širom Srbije. Za reeksportne poslove ili pošiljke koje imate u tranzitu, u roku od 48-72h isporučujemo Vašu robu u zemljama okruženja (Slovenija, Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Makedonija).

Copyright © 2020 ENPEKS, Sva prava zadržana.